al contingut a la navegació Informació de contacte

SUSPÈS EL BUFF MOUNTAIN FESTIVAL A LA VALL DE BOÍ PREVIST PELS DIES 4, 5 I 6 DE SETEMBRE

DIMECRES 26 AGOST 2020

Atenent a la situació sanitària actual i amb l’afany de reduir  contactes socials i evitar contagis, es cancel·la l’esdeveniment per al 2020.

L’Ajuntament de la Vall de Boí, d’acord amb original Buff i l’empresa Ocisport, organitzadors del Buff Mountain festival Vall de Boí, davant la nova situació decretada, tot i ser dins d’una comarca amb un dels riscs més baixos de contagis de Catalunya, i tot i que sembla que les competicions esportives no estan directament afectades per les noves mesures, ha decidit suspendre el Buff Mountain Festival previst pels dies 4 a 6 de setembre.

Encara que el nivell de participants previst era inferior a d’altres anys i que s’havien pres totes les mesures de seguretat i protocols  aprovats per les federacions, en un acte de solidaritat i responsabilitat ha decidit que la celebració del festival no ajudaria a mantenir trobades de màxim 10 persones i per això es posposen totes les competicions fins l’any 2021.

Ha estat una decisió difícil i manteníem el festival fins a dia d’ahir, però davant les últimes notícies sobre el desenvolupament dels contagis arreu de Catalunya, finalment i amb el compromís amb la població, s’ha pres la determinació  que s’ha cregut  més adient per preservar la salut de les persones.

Agrair  l’esforç i dedicació a tots/totes els que han treballat i treballaran amb ganes i il·lusió  per poder celebrar el BUFF Mountain Festival Vall de Boí al 2021

Més informació www.buffmountainfestival.com