al contingut a la navegació Informació de contacte

S’obren les inscripcions al 8è VALL DE BOÍ TREK FESTIVAL - Festival de senderisme

DIMECRES 13 SETEMBRE 2023

A un mes vista de la seva celebració, el Vall de Boí Trek Festival obra les inscripcions al programa d’activitats, un dels dotze festivals i el penúltim d’aquest any en el marc dels Festivals de Senderisme dels Pirineus.

Aquesta vuitena edició tindrà lloc els dies 7 al 8 d'octubre i es considera una cita pels amants del senderisme,  la natura i la cultura.

En aquesta edició, es proposen sortides que mostraran altres vessants de la Vall de Boí. Es tracta doncs, d’una oportunitat per connectar per una banda, amb la natura i alhora gaudir dels colors de la tardor, del cel starlight  i per altra, de la cultura tot deixant-se acompanyar pels grans coneixedors com son els guies locals.

L’oferta d’aquest any va des de la realitat de la cabanes de pastor a la muntanya de Taüll, una sortida nocturna amb la lluna “mirva” o quart minvant, fins a una sortida per veure marmotes. I per aquells als que els hi agradi més la cultura, una ruta de romànic i falles dos patrimonis de la vall. Totes les sortides acompanyats pels guies experts que us conduiran en aquesta experiència i us explicaran aquests valors.

El vuitè Vall de Boí Trek Festival promet ser una experiència, tant si ets un senderista experimentat com si acabes de començar. A més, ofereix una oportunitat per connectar amb els Pirineus.

Marca les dates del 7 al 8 d'octubre al teu calendari i vine a descobrir alguns dels tresors que amaga la vall.

 Més informació

Patronat de la Vall de Boí

Tel. 973 69 40 00

https://www.vallboi.cat/sites/default/files/2023-09/programa-inscripcions-trek-festival.pdf