al contingut a la navegació Informació de contacte

Recollida de brossa a la Vall de Boí

DIUMENGE 09 JUNY 2024

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a través de l’Àrea de Natura, conjuntament amb l’Ajuntament de la Vall de Boí i amb la col·laboració del Parc Nacional d'Aigestortes i Estany de Sant Maurici, van organitzar una jornada de recollida de brossa a Barruera en commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient. L’esdeveniment es va celebrar el passat dissabte 8 de juny i va tenir la participació d'uns 15 veïns i veïnes.

El recorregut d’aquesta jornada va discorre pel fantàstic paisatge del Salencar i la vora del riu Noguera de Tor de Barruera.

Aquesta és una iniciativa que es repeteix cada any i que persegueix conscienciar la ciutadania sobre l’abocament ingent de residus a la natura. Al final de l’activitat, es va recuperar forces amb un petit pica-pica, i tots els assistents van rebre un petit obsequi per la seva gran tasca.

L'activitat s'ha dut a terme amb la col·laboració també dels supermercats de Barruera, Alimentació Farrero, l'Escudeller i el Llinat, que van proporcionar les bosses per la recollida.