al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació de la nova marca turística OUTDOORPARK VALL DE BOÍ

DIMECRES 11 OCTUBRE 2023

El dia 10 d’octubre, es va presentar la nova marca turística OutdoorPark Vall de Boí que aglutina tota l’oferta turística d’activitats a la natura que es poden realitzar a la Vall de Boí durant tot l’any, com l’esquí, l’esquí de muntanya, raquetes de neu, senderisme, btt, parapent, pesca,... Un ampli ventall d’activitats esportives envoltats d’un Patrimoni natural i cultural privilegiat com el Parc Nacional d’Aigüestortes i les esglésies romàniques Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Al matí es va fer la presentació a les empreses d’activitats de natura i esportives, per tal que coneguessin el projecte, tant a nivell de promoció de la marca com de gestió i les diferents propostes de treball conjunt que es plantegen. A la tarda es va presentar a la resta d’empreses i població local amb l’objectiu de sumar en la promoció conjunta d’aquesta nova marca.

Aquest és un projecte de futur, es desenvoluparà en els propers tres anys com una de les accions puntals del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí  impulsada amb suport dels fons Next Generation EU i inclou la creació d’infraestructures i equipaments esportius, un centre d’informació i recepció, un transport sostenible, senyalització de camins i senyalització intel.ligent, entre altres... amb l’objectiu de posicionar la Vall de Boí com a destí de referència per a la pràctica esportiva als Pirineus.