al contingut a la navegació Informació de contacte

La Vall de Boí dota de sistema wifi les entrades del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

DIVENDRES 04 AGOST 2023

L'Ajuntament de la Vall de Boí amb el  Pla de Sostenibilitat Turística, finançat amb fons europeus Next Generation Eu, ha fet la instal·lació d’una antena de transmissió de senyal wifi en tres punts del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, per les dues entrades que té el Parc a la Vall de Boí.

S’ha donat senyal wifi al sector d’Aigüestortes al punt d’acollida de visitants del planell d’Aigüestortes i a la caseta d’informació de la palanca de la Molina i per l'entrada al sector de Cavallers a la caseta d’informació de Toirigo.

Aquesta actuació és un primer pas per millorar l'experiència i la seguretat del visitant, així com facilitar l’accés a la informació i millora del treball dels mateixos treballadors del Parc Nacional i de les empreses d’activitats i servei de transport que hi treballen.

Com a continuïtat a la connexió wifi i amb el mateix pla de sostenibilitat es pretén treballar en la digitalització de la informació dels transports públics del Parc Nacional, recordem que el Parc té regulat el trànsit de vehicles particulars i que hi ha un sistema de transport públic que facilita l’accés dels visitants  fins al Planell d’Aigüestortes, aquest servei veurà millorada la seva informació amb la instal·lació d’unes pantalles informatives.

Cal recordar que el Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí es desplega durant tres anys i té previst millorar i digitalitzar l'oferta turística de la destinació així com convertir-la en una destinació accessible, de referència als Pirineus.