al contingut a la navegació Informació de contacte

Inici de les obres de la Sala Polivalent a Barruera

DIJOUS 04 ABRIL 2024

El projecte planteja la construcció d'una nau que pugui allotjar una sala polivalent al seu interior, just en l'emplaçament que ocupa ara mateix la pista descoberta. La nova sala polivalent es planteja una mica més petita la pista esportiva existent, cosa que permet que la nau deixi més espai de pati lateral del que té ara, a l'escola. Tant al tancament Oest,que dóna cap a la piscina, com al tancament Est, que dóna cap a l'escola, s'hi plantegen estructures metàl·liques exemptes per tal de crear un jardí vertical, que en suavitzi l'impacte, tant des del pati de l'escola, com des de la piscina.

Així doncs es planteja una caixa rectangular totalment tancada pels extrems. A la façana Nord s'hi planteja una filera de finestres per tal de garantir la il·luminació i la circulació creuada d'aire. La façana sud serà la més oberta, amb un sòcol de fusta de 3,60m d'alçada, on s'hi trobarà l'accés principal, i els següents 4,30m d'alçada es tancaran amb planxes fixes de polipropilè, que permetran una gran entrada de llum a l'espai.

A la coberta s'hi planteja un lluernari continu que va d'Est a Oest, prop de la façana Nord, però que està obert a Sud per tal de garantir que la il·luminació natural arriba a tot l’espai interior. La resta de la coberta amb pendent molt suau cap a Sud està plantejada perquè més endavant, si el consistori ho creu oportú i necessari, s'hi puguin instal·lar tantes plaques solars fotovoltàiques, com càpiguen en tota la superfície.

Aquesta sala polivalent donarà servei, tant als possibles equips de diferents esports que la puguin necessitar, com a l'escola, servint-li tant d'espai de gimnàs, com de pati cobert pels dies de mala climatologia, com al municipi en general ja que s'hi podran dur a terme, tant actes relacionats amb esdeveniments esportius (que se'n celebren varis durant l'any), com actes culturals així també com actes lúdics on s'hagi de reunir una part

majoritària de la població. 

 Finançament:

Pressupost total:       1.159.679,63€

 Subvencions:

 PUOSC                        179.562,11€ 

Diputació 20-21            83.853,70€

Diputació 22-23             88.627,91€

 Total subvencionat       352.043,72€

 

 https://www.fceh.cat/wp-content/uploads/2019/10/logo-diputacio-lleida-1.png