al contingut a la navegació Informació de contacte

Garmin Mountain Festival Vall de Boí by BUFF®: 1-2-3 de juliol de 2022

DIMARTS 21 JUNY 2022

Garmin és, des d’aquest any 2022, nou title sponsor del Mountain Festival Vall de Boí by BUFF®. La multinacional nord-americana, líder mundial en el desenvolupament i la fabricació de dispositius de navegació i comunicació per als sectors nàutic, automobilístic, aeronàutic i de les activitats a l’aire lliure i l’exercici físic, se suma així a un dels festivals d’esports de muntanya més veterans i consolidats d’Europa i una de les curses més espectaculars dels Pirineus, l’Epic Trail Vall de Boí.

Aquesta cita va néixer el 2014 i BUFF®, l’empresa catalana especialitzada en la fabricació d’accessoris de coll i cap per a la pràctica d’esports a l’aire lliure, ha estat present des dels inicis, ha ajudat a convertir-la a la referència que és avui i seguirà mantenint un estret enllaç amb ella, passant a denominar-se Garmin Mountain Festival Vall de Boí by BUFF® i Garmin Epic Trail Vall de Boí by BUFF®.

Mountain Festival: activitats outdoor per tota la família

Els participants a l’Epic Trail Vall de Boí i les seves famílies podran gaudir també de propostes com el descens de barrancs, el parapent, el mountain bike, la marxa nòrdica, el ioga, l’escalada, les activitats infantils, les actuacions musicals o l’espai d’exposició.

I és que des de l’organització del Garmin Mountain Festival Vall de Boí by BUFF®  treballa, conjuntament amb l’Ajuntament de la Vall de Boí, per oferir un gran festival amb activitats per a tothom, que mantindrà el seu epicentre a Barruera amb una basta repercussió a tota la vall.

Epic Trail: quatre distàncies, nous recorreguts

El Garmin Epic Trail Vall de Boí BUFF® desafia novament a superar els terrenys tècnics d’aquesta zona del Pirineu de Lleida, molt propera al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. I aquí també hi haurà novetats molt rellevants, ja que el 2022 es renoven totalment els circuits, permetent així als participants descobrir nous senders, vistes, cims i crestes.

Els recorreguts tindran, com és habitual, pujades exigents, trams tècnics i baixades ràpides que faran les delícies dels amants d’aquest esport, podent triar entre quatre distàncies: 55 km amb 4.100 m+, 42 km amb 3.300 m+, 23 km amb 1.800 m+ i, finalment, 12 km amb 460 m+.

El mes de juliol passat, l’Epic Trail Vall de Boí va acollir els Campionats del Món de Skyrunning de la International Skyrunning Federation (ISF), reunint prop de 4.000 esportistes, entre integrants de les delegacions internacionals que competien per les medalles i participants en la modalitat Open.

Més informació:

Post navigation