al contingut a la navegació Informació de contacte

Finalització de les obres de creació de dos equipaments lúdic-esportius a Barruera

DILLUNS 11 JULIOL 2022

L’Ajuntament de la Vall de Boí ha finalitzat les obres de construcció de dos equipaments lúdic-esportius a Barruera.

Aquest espai de nova creació   consta de dos pumptrack (infantil i adults), una via ferrata i un rocòdrom. La via ferrata, el rocòdrom i el pumtrak infantil, amb un pressupost de 95.655,81€, han estat finançats amb fons LEADER, per altra banda  el  pumtrak d'adults és la primera acció del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí i està finançat per la Unió Europea fons Next GenerationEU  i totes les actuacions formaran part de la propera creació de l'outdoorpark Vall de Boí.

Per tal de donar incentius al municipi de La Vall de Boí en l'àmbit d’esplai i esport per joves, mainada i famílies, esportistes i tota mena de practicants de bicicleta, patinet, patins, skate, longboard i qualsevol element no motoritzat d’aquestes característiques es va construir un circuit anomenat Pumptrack.

 Aquest tipus de circuït serveix com a punt d'esbarjo, entrenament i juntament amb el rocòdrom i la via ferrata, permetrà augmentar l’oferta d’equipaments esportius a l’aire lliure i apostà per la pràctica de l’esport.

 En breu està prevista la inauguració d’aquest espais. En la seva estrena ens ha acompanyat la Directora General de Turisme, Senyora Marta Domènech.

 

 

Document Actions