al contingut a la navegació Informació de contacte

Finalització de les obres de creació de dos equipaments lúdic-esportius a Barruera

DILLUNS 11 JULIOL 2022

L’Ajuntament de la Vall de Boí ha finalitzat les obres de construcció de dos equipaments lúdic-esportius a Barruera.

Aquest espai de nova creació   consta de dos pumptrack (infantil i adults), una via ferrata i un rocòdrom. La via ferrata, el rocòdrom i el pumtrak infantil, amb un pressupost de 95.655,81€, han estat finançats amb fons LEADER, per altra banda  el  pumtrak d'adults és la primera acció del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí i està finançat per la Unió Europea fons Next GenerationEU  i totes les actuacions formaran part de la propera creació de l'outdoorpark Vall de Boí.

Per tal de donar incentius al municipi de La Vall de Boí en l'àmbit d’esplai i esport per joves, mainada i famílies, esportistes i tota mena de practicants de bicicleta, patinet, patins, skate, longboard i qualsevol element no motoritzat d’aquestes característiques es va construir un circuit anomenat Pumptrack.

 Aquest tipus de circuït serveix com a punt d'esbarjo, entrenament i juntament amb el rocòdrom i la via ferrata, permetrà augmentar l’oferta d’equipaments esportius a l’aire lliure i apostà per la pràctica de l’esport.

 En breu està prevista la inauguració d’aquest espais. En la seva estrena ens ha acompanyat la Directora General de Turisme, Senyora Marta Domènech.