al contingut a la navegació Informació de contacte

Emotiu Homenatge a la Gent Gran de l'Alta Ribagorça a Barruera

DIMECRES 05 JUNY 2024

L'Alta Ribagorça ve celebrar la Festa homentage a la contribució dels seus majors amb un esdeveniment ple d'afecte i reconeixement.

Data: 26 de maig de 2024

Lloc: Barruera, Alta Ribagorça

El passat 26 de maig, el poble de Barruera va ser l'escenari d'un emotiu homenatge a la gent gran de la comarca de l'Alta Ribagorça. L'esdeveniment, organitzat per l'associació de jubilats de l'Alta Ribagorça, Ajuntament i en col·laboració amb el Consell Comarcal, va reunir a més de 80 persones en una jornada dedicada a reconèixer la saviesa i experiència dels nostres ciutadans més veterans.

L'objectiu d'aquest trobada va ser celebrar la vida i la història de la nostra gent gran, qui amb el seu esforç i dedicació han construït la comunitat que avui tenim. Aquest homenatge és un petit gest per agrair tot el que han fet per nosaltres.

Els assistents van poder gaudir d'un dinar popular, ofert per un restaurant de la Vall de Boí,  en el qual es van compartir històries i anècdotes de temps passats.

L'homenatge va concloure amb el compromís de seguir celebrant aquest tipus d'actes en els anys vinents, consolidant així una tradició de reconeixement i estima cap a la gent gran de l'Alta Ribagorça.