al contingut a la navegació Informació de contacte

Constituïda una Comissió Permanent com a Gabinet de Crisi

DISSABTE 14 MARÇ 2020

Constituït una Comissió Permanent que funcionarà com a Gabinet de Crisi per a coordinar totes les accions que s’hagin d’adoptar a través dels comunicats oficials que afectin a la població i fer front a la crisi del Coronavirus.

Aquest Gabinet estarà presidit per l’Alcaldessa i integrat pels següents membres: Enric Plaza, Albert Palacín, Josep Lluís Farrero, Montse Señís, Cristina Castellà, Sergi Señís, Inés Alturo i Cristóbal Blancas i s’estendrà a qualsevol regidor en cas de necessitat.

Es tracta d’unificar les decisions que s’hagin de prendre per la crisis del coronavirus, ja siguin emergències i/o atenció al públic, i que estarà permanentment en coordinació amb protecció civil per informar de l’evolució del COVID-19.

Els primers acords que s’han pres són

  1. Seguir comunicant tota la informació rebuda a través de: wahts dels pobles, ebando, xarxes socials i la nova App de Vilaconnect (la podeu descarregar a través play Store)
  2. La creació d’un grup de voluntariat per atendre les situacions de vulnerabilitat.

Si detecteu qualsevol necessitat truqueu a l’Ajuntament (973 694 018) de dilluns a divendres de 8 a 15h i al 699 371 299 fora d’aquest horari i només per cas d’emergències. Feu un ús responsable.

Fitxers adjunts