al contingut a la navegació Informació de contacte

Avís important sobre la desinfecció a la Vall de Boí

Aquesta setmana des de l'Ajuntament de la Vall de Boí s'han iniciat tasques de desinfecció d'equipaments públics de la vall

DILLUNS 23 MARÇ 2020

Des de l’Ajuntament de la Vall de Boí s’han iniciat, aquesta setmana, tasques de desinfecció d’equipaments públics de la Vall, com ara consultoris, el Patronat de Turisme i el mateix edifici de l’Ajuntament, com a mesura preventiva per combatre la possible presència del virus Covid19.

Degut als recents estudis avalats per Xavier Abad, cap de la Unitat de Biocontenció de l'IRTA-CRESA, que demostren que pulveritzar productes desinfectants en espais exteriors i oberts per combatre el coronavirus no és efectiu, des de l’Ajuntament s’ha desestimat dur a terme aquestes accions en carrers i places. Per aquest motiu, s’ha focalitzat treballar en dependències municipal interiors de pública concurrència, i sobre elements amb una alta carga de contagi, com per exemple seients, portes i poms, taules, etc.

L’empresa professional que realitza aquestes feines, D’Innamic Serveis, té l’aprovació de la Direcció General de Salut Pública del Ministeri de Sanitat i Consum per a la utilització de viricides, els quals estan tots homologats i són segurs per a la salut de les persones.

Per a tots aquells establiments que durant aquestes setmanes d'Estat d'Alarma estiguin oberts i oferint els seus serveis, us passem el contacte de l'empresa, per si desitgeu fer cap consulta o decidiu desinfectar els vostres espais particulars, per a una millor actuació enfront la pandèmia.

D'Innamic Serveis
600 81 06 81
www.controlplagas.es

Moltes gràcies.
I sobretot, cuideu-vos!