al contingut a la navegació Informació de contacte

Projecte Atenea

Benvolguts/des;

Volem convidar-vos a la xerrada de presentació del projecte ATENEA que es realitzarà a l'Ajuntament de la Vall de Boí el dimarts 19 de març a les 11.30h Aquest projecte es realitza conjuntament entre els ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça.

Atenea neix de la col·laboració entre Momentum Analytics, ABD Associació Benestar i Desenvolupament, una entitat social, conjuntament amb altres organitzacions (Verbio, Raona, Parlem, l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya i la Universitat de Barcelona), com a resultat de les subvencions Next Generation del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Atenea és una eina personalitzada, similar a un telèfon mòbil, que només podrà utilitzar mitjançant la seva veu. Amb la seva veu, podrà demanar-li a l'Atenea trucar a familiars, emergències, a Serveis Socials, CAP, etc.

La idea és que sigui molt fàcil d'utilitzar i que l'ajudi a tenir més autonomia en el seu dia a dia. L'objectiu principal del projecte és democratitzar l'accés a la tecnologia, superar bretxes digitals, millorar el benestar personal i garantir que cap persona gran quedi exclosa de la societat.

Cartell_V de Boí.png