al contingut a la navegació Informació de contacte

Obrim inscripcions per a la Formació en Gestió de Projectes del Raela'T!

Tens una idea o projecte socioeducatiu i cultural i vols posar-lo en marxa? Ja saps quina activitat realitzar, però no vols oblidar res important per fer-la realitat?

 Vine a la nova Formació de Gestió de Projectes del Raela'T: Cultura i Comunitat a l’Alta Ribagorça i descobreix les claus per dur a terme el teu projecte!

 Comptarem amb les expertes Anna Fernández i Daniela Eletti, amb més de deu anys treballant en la creació, redacció, finançació, gestió i coordinació de projectes socioeducatius i culturals a escala local i internacional.

 La formació disposa de dues sessions, a la primera abordarem la creació del projecte i punts clau per la seva elaboració i, tindrà lloc el dia 9 de maig de 17.30 - 20.30h a l'Espai del Montidro de Vilaller. La segona sessió, que s'executarà el dia 30 de maig, se centrarà en la gestió del projecte i coordinació d'equips, us esperem a les 17.30 - 20.30h, aquest cop, al Local Social d'Erill la Vall.

 No et perdis aquesta oportunitat!!

 Inscriu-te a bit.ly/Formacio_Raelat !!

 Hi ha 20 places disponibles!!

 En finalitzar la formació, les persones participants rebran un certificat i un manual base per a la gestió de projectes socioeducatius i culturals!!

 ℹ️ Dubtes i + informació visita la web del projecte laxixa.org/raelat o contacta al 663802988 (Ariana)

Cartell Formació Raela'T - Whatsapp i Instagram (1) (002).jpg