al contingut a la navegació Informació de contacte

Moratòria de l’ordenança municipal reguladora dels vehicles, vianants i d’altres mitjans de Transport per les vies urbanes.

Us recordem que en un Ple extraordinari del proppassat dia 13 d’agost l’Ajuntament aprovà, definitivament, l’ordenança municipal reguladora dels vehicles, vianants i d’altres mitjans de Transport per les vies urbanes.

Aquesta ordenança té com objecte principal garantir la seguretat, l’ús i el gaudi dels usuaris i usuàries de la via pública, mitjançant la regulació de la circulació dels vehicles, vianants i d’altres mitjans de transport per les vies urbanes

Aquesta ordenança és la resposta a necessitat d’endreçar i regular els aparcaments i la mobilitat a la Vall de Boí, que en determinades èpoques de l’any esdevé un problema molt important, en cap cas en sentit recaptatori.

Durant un temps, s’ha procedit a fer-ne difusió i hi haurà una moratòria per tal de conscienciar a la població i visitants de la Vall de Boí de la necessitat d’ordenar el trànsit i els aparcaments dels vehicles fins al 15 de març de 2021, a partir d’aquesta data és sancionarà.