al contingut a la navegació Informació de contacte

Entrada a la fase 1

Bon dia veïns i veïnes,

Gràcies al bon confinament que hem fet a la nostra comarca i concretament al nostre municipi, hi ha hagut pocs casos de Coronavirus. Tot i que les dades que surten als mapes parlen de 10 casos i un mort, les dades oficials que hem rebut des dels serveis sanitaris són de 6 casos a la comarca, dels quals dos corresponen a la Vall de Boí.

Aquest ball de dades surten referits a serveis mèdics assignats. Una persona que hagi viscut aquí i ara estigui fora surt aquí sinó s'ha canviat de metge. De la mateixa manera un positiu aquí si té el metge fora, sortirà assignat fora. La defunció que marca es un cas que es va determinar com Covid-19 afegit sense cap prova.

Demà dilluns 11 de maig la Vall de Boí entra en fase 1 per estar dins la Regió sanitària de l’Alt Pirineu i l’Aran, i per tant, això ens permetrà certs moviments que fins ara no podíem fer, com al trobada en grups de màxim 10 persones i anar a bars i terrasses.

Tot i això, us animo a no relaxar les mesures de seguretat i seguir com fins ara, mantenint les distàncies de seguretat, l’ús dels sistemes de protecció com a mascaretes i guants i extremar les mesures d’higiene.

Cal evitar un rebrot de casos, protegir les persones més vulnerables, i garantir el seguiment adequat de les persones afectades i dels seus contactes.

Per qualsevol dubte sobre les activitats què podem fer i les que no a partir d’ara, podeu consultar sempre el Canal Salut, trobareu l’enllaç a la pàgina web de l’Ajuntament o al següent enllaç:

https://canalsalut.gencat.cat/ca/inici

I directament al document https://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_A-Z/C/coronavirus-2019-ncov/material-divulgatiu/novetats-desconfinament-fase1.pdf

FAQ's preguntes Fase 1

Cuidem-nos entre tots i totes!!!

Sònia Bruguera

Alcaldessa

Fitxers adjunts