al contingut a la navegació Informació de contacte

Doc del Mes d'Abril

El proper dissabte 13 d’abril, a les 19h, al Local Social de Vilaller, s'hi projectarà "Breaking Social", sota la direcció de Frederik Gertten.

 Totes les societats es basen en la idea d'un contracte social. Se'ns diu que si treballem amb afany, si tractem els altres amb respecte, si juguem conforme a les normes, ens recompensarem. Però després hi ha els trencadors de regles. Aquells que utilitzen paradisos fiscals i obtenen beneficis sense retornar a la societat. Breaking Social analitza els patrons globals de cleptocràcia i extractivisme. Un periodista de recerca assassinat a Malta. Un riu sense aigua a Xile. Quan la gent arriba a un punt d'inflexió, comencen a organitzar-se i protestar. Veurem a aquells que ja lluiten en els fronts de les revoltes socials a tot el món.

 La pel·lícula explora les possibilitats de superar la injustícia i la corrupció. Una pel·lícula sobre la reimaginació dels blocs de construcció de les nostres societats i l'encesa de llavors d'esperança que viuen dins de cadascun de nosaltres.

cartell doc del mes abril_page-0001(1).jpg