al contingut a la navegació Informació de contacte

CONVOCATÒRIA SUBVENCIONS - BO LLOGUER JOVE (MENORS 35 ANYS)

Benvolgut/da, t’informem que s’ha publicat la convocatòria per a la tramitació de les subvencions al lloguer per a joves menors de 35 anys.

La tramitació pot ser electrònica i/o presencial. Es recomana que la feu telemàticament per agilitzar els tràmits i disposar de la documentació complerta el més aviat possible.

 Per a la presentació electrònica, si s’escau, et recomanem disposar de l’idCAT mòbil. Pots donar-te d’alta en el següent enllaç: https://web.gencat.cat/ca/tramits/com-tramitar-en-linia/identificacio-digital/id-cat-mobil/

 IMPORTANT:

 * El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el dia 8 de juny de 2022 a les 9 hores i finalitza el dia 17 de juny de 2022 a les 17 hores.

 * Les sol·licituds es resoldran seguint l’ordre d’entrada al registre corresponent, amb la documentació completa i correcta, fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària.

 * Tenir una font regular d’ingressos, que vol dir:  Vida laboral de 3 mesos d’antiguitat, en els 6 mesos anteriors a la sol·licitud o una durada prevista d’almenys 6 mesos des de la data de sol·licitud

 Us adjuntem l’enllaç per poder fer tramitació telemàtica i disposar de tota la informació:

 https://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits/22866_Bo_lloguer_joves?category=74aba454-a82c-11e3-a972-000c29052e2c

 Per a qualsevol aclariment no dubteu en contactar.

 Cita prèvia per a tràmits presencials trucant al  973690353

 Cordialment,