al contingut a la navegació Informació de contacte

Càpsules formatives Arrela't Alt Pirineu i Aran

Aquesta setmana (17 de maig i fins al 20 de juny) engeguem un programa de formació i d’assessoraments especialitzats amb la voluntat de contribuir a consolidar una xarxa de suport per l’activació de projectes amb retorn social al territori de l'Alt Pirineu i Aran, reforçant els serveis i programes ja existents, oferint recursos útils per orientar i acompanyar en la posada en marxa de cadascuna d’aquestes iniciatives. Els àmbits de suport d'aquesta primera edició són: la gestió d’equips, anàlisi de viabilitat, fiscalitat i gestió econòmica, comunicació i màrqueting, estratègies d'impacte social.

Aquesta nova iniciativa la promouen les Oficinces Joves de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran, amb el suport de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

Ens ajudeu a difondre la proposta a través dels vostres canals?

 En aquesta 1a edició s'ofereixen 5 càpsules online dividides en 2 sessions de 2h cadascuna (continguts + assessorament grupal) en els àmbits de: la gestió d’equips, anàlisi de viabilitat, fiscalitat i gestió econòmica, comunicació i màrqueting, estratègies d'impacte social.

 1) Pla de viabilitat: de la proposta de valor al mercat

Saber identificar la pròpia proposta de valor, analitzar per un mateix el mercat, saber adaptar el model econòmic a les circumstàncies canviants, i com concretar aquest anàlisi al preu del producte/servei.

QUI: Xavier Lamote - [Activa Consultors]

QUAN: El 17 i  19 maig de 17 a 19h

 2) Quina forma jurídica encaixa millor amb el teu projecte?

Coneix els condicionants i avantatges entre microempresa, autònom, SCP, cooperatives, associació, fundació i quines obligacions comporten (tributs, tràmits, règim laboral) i coneix els ajuts i recursos bàsics principals en cada cas.

QUI: Martí Humet - [Entremons]

QUAN: El 24 i 27 de maig de 17 a 19h

 3) Com tenir un impacte real al nostre entorn?

Exemples pràctics per aprendre com mesurar l'impacte social del nostre projecte.

Quins valors promovem? Com traduir-los en objectius assolibles? com definir indicadors útils per valorar-ne l'assoliment sense fer-nos trampes al solitari ni morir en l'intent?

QUI:  Mariona López - [Waitala]

QUAN: El 31 de maig  i el 3 de juny de 17 a 19h

 4) Com captivar el meu públic? Estratègies de comunicació efectives

Identificar què necessitem comunicar, a qui i per a què. Conèxier estratègies, exemples i eines de comunicació per captivar el públic objectiu per un fi concret i com mantenir i madurar aquesta relació amb el temps per guanyar confiança i  "rellevància".

QUI: Mònica Wela

QUAN: El 7 i 9 de juny de 17 a 19h

 5) Entendre i abordar els conflictes de forma positiva

Entendre el Cicle bàsic de resolució de conflictes i conèixer eines per abordar-lo ens permetrar deixar de perdre temps i energies amb conflictes mal resolts i poder encarar-los com una eina útil per millorar processos, actituds i maneres d’organitzar-nos i funcionar.

QUI: Assoc. La Lluerna      

QUAN: El 19 i 20 de juny de 10h a 12h

 Inscripcions a ja.cat/arrelat21

Places limitades!